Yasmin

Asslamualaikm nk tanye mumy semua boleh tak..berapa bulan kandungan baru nurse suruh kita mnum air gula eh?sbb sye dah 24 week

18 Balas

Waalaikumsalam... Sy td lps jumpa doc utk scan 5bulan.. Doc trus bg appoiment utk minum air gula bln 9 nnti masa tu kndungan sy 28w.... doc sruh sy minum dsebbkan umur dh lbih 25yr..sy xda kncing mnis sblm ni..kluarga pun xda yg mghidap kncing manis..hrp2 smuanya akan ok laa nanti..