5 week 5 day

Saya 5w 5D hamil, normal ke ada rase sakit kt bahagian kiri perut? N tadi pergi scan tak nampak pon lagi kantung or janin? Normal ke? #bantusharing

2 Balas

Sama macam saya scan 5week 2day xnampak apa.. lps tu 2hari lepas ada rasa denyutan pada ari2 belah kiri.. ari nie ada sporting coklat tua.. sis punya pengalaman mcm mna ya?

3y ago

Ok sis

nrmal..prut makin bsr makin kerap skit..dan sis scan tllu awl..8 mgu ke ats bru npk jlas bgntg pd bdn msg2