serba salah

Assalamulaikum & hai semua. Time preggy, boleh ke pakai skincare?

5 Balas

Pakai skincare dari farmasi ye. Online or agent better jgn. Ckup la ape yg sye da pakai slama ni. Smua mekuri. Nasib blm pregnant masa tu

boleh. tapi elakkan sebarang skincare yg ada AHA @ BHA. tak sesuai untuk wanita mengandung, sebab bagi effect dekat baby.

Boleh.. Look for those with natural and pregnancy safe ingredients..

asalkan produks are safe and takde chemical yang bahaya.

Sy okai je sis.. as long as xde bahan merbahaya mcm merkuri etc

5y ago

Thanks awk. ☺️