skincare apa?

Hai mummy semua ,boleh tak share skincare apa yang mummy semua pakai time mengandung ni.Saya baru perasan skincare yg saya pakai ni xsesuai untuk ibu mngandung #ingintahu

12 Balas

saya face wash pakai simple, moisturizer pakai etude house emulsion, sunscreen pakai etude house juga. simple2 je time pregnant ni hehe

sy pki cetaphil dan sunscreen , sunscreen tu penting nak elak kulit berjeragat, dh naik jeragat nk hilang susah 😭

2y ago

sy pki sunscreen mary kay sis ..

sy guna cosmoderm & some by mi sbb paraben free selamat tuk ibu mngandung & ibu yg fully bf

Tp pakai skincare pun. Kulit elok ja. Dh nk masuk 7 bulan

2y ago

betul saya pun tak pakai apa² skincare. alhamdulillah okay. tapi lepas habis bersalin mmg start jaga muka semula huhu

Mama choice..saya pakai tu..ataupun pakai yang ada natural based..dari rice..

dalam taps ni ada artikel pasal produk sesuai. Search je guna keyword

Lazz Facial Foam sgt bgs..organic dan slmt

simple, sesuai untuk normal hingga sensitif ..

saya masa mengandung pkai simple dan hada labo

Saya pakai elegant .