Due date 20/11 (1st baby)

Assalamuallaikum mommies.. Sminggu lagi due date sye, 1st baby.. Nak minta mommies smua doa kn sye ye.. Terima kasih ?

83 Balas

Semoga dipermudahkan urusan dan peroleh baby yg sihat dan comel...doakan kami semua juga... 😊

smoga d permudahkan sis, Aamiin, Due sy 26/11 ni 😁 duluan sis yee, hrap2 mudah la kluar baby yee 😊🤲

Be strong smuanya. Yakin yg kita boleh lakukannya. Pengalaman tu, hnya kita je dpt rasa. You can do it 💪

Wsalam.. insyaallah semoga dipermudahkan segala urusan..ibu n baby pun semoga sihat bila semua selesai 😊

Semoga dipermudahkn waktu bsalin...bnyak kn bdoa...dn moga bby sihat comel mcm mamy die... Aminn

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti.. Saya 38weeks.. Doakan sy juga ya😊

Semoga dipermudahkan bersalin..byk kan baca selawat n makan buah kurma..

sy due date 21/11 ,minggu depan jgk😍, semoga dipermudahkan bersalin yea awop😍

4y ago

owh yeke,wah

Sy 19/11...same2 la kite bdoa moga dpermudahkan urusan bsalin 😍

Semoga dipermudahkan segala urusan sis bsalin.. selamat ibu n anak.. aamiin