Due date 20/11 (1st baby)

Assalamuallaikum mommies.. Sminggu lagi due date sye, 1st baby.. Nak minta mommies smua doa kn sye ye.. Terima kasih ?

83 Balas

Sama due date kita sis..masih menunggu si comel ni keluar...semoga dipermudahkan

semoga di permudahkan...tarikh tu sama dgn wife saya jugak due dia 20.11.19

Bykkan selawat la ila ha illa anta subhanaka inni kuntum minaz zolimin

Semoga dipermudahkan mumy. Selamat dan sihat mumy n baby. InshaAllah ☺️

Sy 2 minggu lagi my due date doa kan sy juga semoga bersalin secara normal

Wa'alaikumusalam.. semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤲☺️...

Sis sy 19/11 ni hihihi Smoga urusan kita semua dipermudahkan amiiinnnn

Semoga dipermudahkan proses bersalin dn ibu dgn bby selamat . Aaminn

Semoga dpermudahkan..Saya pon kena bersalin date ni..cumanya sy operate..

4y ago

Sbb nie ank yg ke 3..semua keluar ikut tingkap..tu yg ni Pon kna operate

Waalaikumsalam.. Semoga sis dipermudahkan bersalin ye... Aamiin..