no pulse....

Assalamualikum ibu2 semua.. Sy buntu n perlu kn pendapatan.. Bby sy dh disah kn tiada lg denyutan nadi beberapa hari lepas dr kk, klink swasta n hospt gov sek 7..sekarang yg menjadi persoalan ye kenapa meraka suruh sy balik dn tunggu sehingga 2 minggu lg bru dtg buat rujukan.. Sedangkan bby dh memng confirm xde harapan.. Ape yg perlu sy buat nk buat kat klinik swasta xmampu mahal kos utk keluar kn bby tp gov pula buat mcm ni.. ???

12 Balas

Sis ade berpuasa ke?

4y ago

1st trimester dan 3rd trimester jangan berpuasa ye. Sebab baby perlukan nutrient yg banyak untuk membesar. Disarankan makan 6-7kali sehari tpi sikit2.

Puasa ke