Ibu mengandung boleh guna skincare BRILLIANT SKIN?

Assalamualaikum...usia kandungan saya baru 11minggu 4hari..boleh ke pakai skincare BRILLIANT SKIN??

Ibu mengandung boleh guna skincare BRILLIANT SKIN?
49 Balas

tak bole yunk. better kalau nak kulit cantik sis try, ibu scrub je n sabun gluta gebu xde bahan terlarang utk ibu hamil. kulit kusam, gatal², daki hitam² semua hilang. sbb die scrub n sabun yg bole dipakai oleh ibu hamil. kalau sis nak bole berhubung ngn sy. sbb sy pun preggy masuk 7 bulan sy dh pakai mase preggy 5bulan. time tu muka, badan, xyah ckp laa. hitam berjerawat berdaki gatal² lagi.

2y ago

pm sis nak jgak01111500028 plzz