Ibu mengandung boleh pakai brilliant skincare ke ?

Saya dah 25 week tapi masih pakai skincare di atas . Mcm mana yaa ? Tanya nurse dia kata boleh jadi saya keliru .. bleh bagi pandangan ?

7 Balas

kalau risau muka teruk sbb nk stop tiba2 cuba pakai hanya pencuci muka dia je dulu. krim toner sunscreen takyah pakai dah. pencuci muka dia kurang sikit asid dia melekat sbb kita terus basuh je kn. saya buat cmtu je Alhamdulillah okay muka saya

brilliant skincare bukan ada mercury ke? seeloknya waktu mengandung stop la ye. awak check dulu ingredient dlm skincare. Takut effect baby je

Better jgn pakai stop skin care yg ad merkuri dulu spnjg preg ni..klw naik jerawat teruk cuba produk wardah or yg safe untk mommy dn baby

awak kene stop mase first trimester lagi, sebb tu krim timbang kilo tinggi mercury bahaya sangat utk ibu mengandung macam kite ni.

stop jela.. timbang kilo jgk kan brilliant skincare ni

Terima kasih semua 🫶🏻

tengok ingredients dia