assalamualaikum

hi umi umi semua , nak tanya , pregnant boleh guna brilliant skincare atau eskinol tak ?#pleasehelp #ingintahu

5 Balas

Sy xpasti product lain. Macam sy guna cosmoderm Dan nutox. Masa tau preggy tu memang keje duk Google & baca sana sini sebab nak tau boleh guna tak time preggy. Nasib dua2 boleh guna.. Maybe klau sis x sure, boleh try Google or pergi ke website official Utk info.

Saya pakai vsl ,tapi mungkin salah saya sebab pakai toner A .baby tak berkembang ,jadi gugur .tapi tak boleh nak cakap juga kadang ada orang kuat baby ok je .semua nya kehendak allah ,sejak gugur saya terus tukar aina beauty 🤭 laki dok bising pakai bukan2

produk dkt drug store pn ada certain ingredients yg kena avoid masa pregnant, apatah lgi krim kilo yg mmg sah² ada mercury

xpregnant pun xelok https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

timbang kilo tu masa x ngandung pon xboleh guna. apatah lagi masa ngandung.