Ibu mengandung boleh guna skincare BRILLIANT SKIN?

Assalamualaikum...usia kandungan saya baru 11minggu 4hari..boleh ke pakai skincare BRILLIANT SKIN??

Ibu mengandung boleh guna skincare BRILLIANT SKIN?
49 Balas

saya awal pregnancy muka breakout teruk. jadi mengelupas ,naik merah merah dibahagian mengelupas and naik jerawat di pipi. saya totally stop pakai skincare saya. and pakai pure argon oil. alhamdulillah kulit dah kurang mengelupas and redness. walaupun dah 26w saya masih tak pakai skincare apa apa kecuali pencuci muka simple dan argon oil. lagi 1, saya ada baca yang product brilliant ni ada hydroquinone kalau boleh better jangan pakai langsung even after pregnant.takut effect dalaman je. maaf ye kalau terasa dgn apa saya ckp just concerned for your health and baby..