baby batuk dan berkahak

Assalamualaikum..sy nk bertanye,mcmne ye care nk hilang kn batuk ngn kahak pade baby .baby Baru 39hari .still dalam pantang lagi....baby susu badan..die kuat Sgt susu..Bby boy .smpai ade sekali dua tu terpakse sy bg susu formula sebb die mcm tk kenyang minum susu badan..

1 Balas

Wslm..nape ye baby batuk?? Mmmm..ada guna ubt nyamuk ke mlm2..? Kalau susu kurang.. Saya nasikan sis.. Cuba makan konsisten,jgn control pemakanan berkhasiat.. nasi,ikan,sayur,buah2an...complete ambik.. Jgn terlalu pantang sampai mkn pun semua kering2.. Baby habis nyusu.. terus topup minum air or susu utk cover balik susu tadi.. Tidak ada istilah diet selama setahun utk fokus penyusuan anak.. Teruskan minum susu ..jgn give up .. Buang mindset kata "susu kurang" ..still niat susukan baby sampai berjaya..k