Bsp Tinggi

Assalamualaikum....skrg sy pregnant 20 week,sy disahkan ade kencing manis semasa mengandung ug agak tinggi.Dan doktor beri sy jarum insulin utk cucuk sendiri kt rumah.Ade kesan x pada baby klu cucuk hari²?Ade x ubat tradisional utk kurangkan kencing manis sy ni.

5 Balas

Insulin tu untuk stabilkan gula dalam darah kan. Better ikut nasihat Dr. Jgn campur dengan ubat2 traditional. And yang penting kawal makan

4y ago

Setuju, yg doktor sarankan tu yg terbaik.