Cabut Gigi

Assalamualaikum..selamat malam kwn2 semua..sy newbies kt sini..Anak dah 3 , nak masuk 4 dah insyaAllah.. Sy nk tanya..haritu sy ada g klinik utk cabut gigi..dlm masa yg sama sy tak tahu yg sy dh pregnant..ada effect apa2 ke pd kandungan sy ni????... Klu ikut kira dri last sy period mgkin usia kndungan dah 7 mgu lebih skrg

1 Balas

xade effect pon cbut gigi kt bby...Doc hnya tkt kte ade alhn je bila nk cbut n bau2 drh ke..Tkt mcm tu