CABUT GIGI..

Assalamualaikum,sy nk bertanya boleh ke cabut gigi semasa hamil?sakit sgt2 smpai tak boleh tido..sekarang usia kandungan 35weeks,baru anak pertama jadi sy tidak ada pengalaman,dan tak tahu apa2.sy rsau takut jadi apa2 pada bby,tapi sy tak tahan sakit.tolong bagi pendapat kat sy..atau ada mana2 ubat yg boleh tahan sakit?

2 Balas

Kadang itu pembawaan sya time mengandung sakit gigi,alhamdulilah baby lahir sihat tp klau awak dah x tahan tanya sama dokter.

Sila refer doctor gigi