tips ajar baby minum susu botol

Assalamualaikum..saya nk minta tips nk ajar baby minum susu botol.saya akan masuk kerja lepas deepavali nanti.sebelum ni dh ajar dia,ok je..tiba2 2,3 harini dia tolak.nk buat mcm mana ye..susu dah banyak saya pam buat stok

1 Balas

Waalaikumussalam. Ya akan ada masa dia taknak. Tapi depends kalau mommy try balik bagi botol anak haus minum je. Kena train balik. Bagi botol waktu siang beberapa kali dan petang, malam boleh bagi direct feeding.