Positif Covid

Assalamualaikum...saya nak bertanya ada tak ibu2 yg sedang hamil yg pernah terkena Covid or sedang mengalami nye sekarang?saya +Covid and tgh kuarantin di rumah🥺boleh share petua utk lebih baik

16 Balas

Sy pun tengah kuarantin skrg dekat rumah. Cat2a. Tgh batuk2 dan selsema. Alhamdulillah tak demam dan deria rasa ok. Makan ubat batuk. Makan diffenz, Strepsil. Minum air lemon dan air kelapa. Harap sembuh sebelum bersalin.