Kena covid semasa pregnant

Ada ibu2 pernah kena tak covid masa hamil? Boleh share tips or petua untuk legakan batuk2 kahak. Atau ada ubat yg boleh kita amik untuk kuatkan immune?

2 Balas

Saya baru baik dari demam semalam. Tak tahan batuk kuat sangat sampai sakit dada so husband bawa pergi klinik. Doc bagi ubat batuk, antibiotik n sakit tekak. Dah nak habis dah ubat batuk satu botol, alhamdulillah batuk dah beransur. InshaAllah ikut nasihat doc n doa pada Allah ini ikhtiar kita untuk sihat sebab kalau lama sangat sakit risau juga takut effect baby.

aduhai same . mcm mne nk buat xthuu. nk mkn ubat takuttt