Positif Covid

Assalamualaikum...saya nak bertanya ada tak ibu2 yg sedang hamil yg pernah terkena Covid or sedang mengalami nye sekarang?saya +Covid and tgh kuarantin di rumah🥺boleh share petua utk lebih baik

16 Balas

sy xmakan ubat . sejenis time mngandung ni, makn apa2 tablet yg besar saiz panadol tu mesti kluar blik. sy tahan je. sbb mcm sy boleh tahan . demam pun kejap dlm 3 hari lpastu kebah dan suhu naik waktu malam je. tp tengok pada ketahanan bdn org jugak sis. sy minum air lemon suam, air kelapa,makan bubur, minum air masak dan bnyakkan rehat. tp sis kene alert dgn bdn sis. sbb kita bawa baby. kalau rasa mmg xlarat sgt2, jumpa dr minta advice.