Positif Covid

Assalamualaikum...saya nak bertanya ada tak ibu2 yg sedang hamil yg pernah terkena Covid or sedang mengalami nye sekarang?saya +Covid and tgh kuarantin di rumah🥺boleh share petua utk lebih baik

16 Balas

Saya sedang kuarantin.. Positif covid 1mac hritu. Yg boleh buat kalau demam sengal2 badan sy ambil panadol biasa 1biji, ubat batuk prospan, ubat selsema loratadine. Smua ubat ni makan bila perlu je. Simptom saya tak teruk mana mungkin juga sebab dah booster. Apa2 pun makan yg penting! Hilang deria rasa pun tetap kena makan.. Selain tu kuatkan semangat 💪