25week 4 hari

Assalamualaikum Saya mengandung dah 25 week 4 hari tp perut saya kecik... mak mertua saya cakap saya tak takut ke babby kecil?? Normal ke 25 week perut tak nampak lg, risau la ....

2 Balas

bukan semua org pregnant perut memboyot kedepan. kang perut terlajak besar awak susah nak buat kerja nanti, mentua komplen pulak kata awak malas buat kerja, dulu2 dia pregnant elok saja bleh buat kerja 🤭🤭🤭 setiap kali appointment klau ada sesi scan tu biasa doc akan bgtau or print ukuran baby. selagi doc tak komplen pasal saiz or berat baby maknanya ia normal. maybe perut awak jenis luar setinggan dlm mcm kondo 🤭🤭

Gi scan nti tnya lh doc bert bby dh bpe gram. Nti doc akn bgithu.. sb klau scan detail bert bby.. uri.. anggota bdn bby smua pnting tukk di ketahui..