Detail scan

Assalamualaikum,saya dh masuk 31weeks..waktu checkup 28 weeks & 30 weeks di KK,doc ckp ukuran lilit kepala baby besar skit dry graf tumbesaran bby,dh 2 kli scan ,sma jgk pembesaran nya..besar sedikit..mommy2 semua rasa masalah tu normal ka..Kalo saya pergi ke klinik swasta utk detail scan lgy bleh ka klo dh 31 weeks..risau jgk dgn keadaan bby skrg..first detail scan 26weeks alhamdulillah ok,normal ja..

1 Balas

Boleh je dapatkan 2nd opinion kat klinik swasta mummy. Tapi ukur lilit kepala besar sangat ke? Mummy jgn risau ye. Dapatkan kepastian dari doctor lain dulu. Dalam masa yang sama banyakkan membaca tentang ukur lilit #TAPSupermoms