Kaki baby bila scan

Hi mommy, sp ad pengalaman macam saya ? skg saya dh 28 week.. doc kk scan tadi..Katanya kaki baby tk sama usia..kiranya kaki baby ukuran 26week..lgipn time tu baby dalam keadaan silang dgn tangan.. saya risau masa buat detail scan 22 weeks dkt Sonographer, semuanya ok..takda masalah 🥲

1 Balas

xde mslh pon. tu semua anggaran. xperlu risau. takat ukuran lmbt seminggu telebih seminggu xde isu. kalau ade isu doctor akn bgi refer letter pg pakar.