15 weeks

assalamualaikum, sapa pernah alami keputihan semasa hamil. gatal gatal and pedih. mommies ada petua tak nak rawat keputihan mcmni? haritu refer kk bgi ubat insert. tapi still tak ok. rasa tak selesa sangat.

1 Balas

Sis kena kurangkan pengambilan gula dalam minuman dan makanan , kalau boleh elakkan terus . makan yogurt plain mix dgn buah buahan , makan tempoyak pun membantu juga sebab tempoyak probiotik yg bagus utk usus . dan sis boleh rebus daun sireh + garam dan buat cuci bawah .