buah pinggang bayi bengkak

Assalamualaikum..Salam sejahtera utk sahabat2. sy skang pregnant 32w.Siang td sy buat scan di sebuah klinik swasta..doc sahkan buah pinggang bayi dlm kandungan sy bengkak sebelah Kanan. So nk tau ada sahabat yg ada pengalaman mcm sy. Mintak jasa baik share ape2 and ape effect pd baby.tq semua..semoga Allah swt rahmati kalian.

1 Balas

Waalaikumussalam wbt... doktor ada bagitau punca kenapa? maaf saya tak pengalaman tapi teringin jugak nak tahu... mungkin ibu2 lain ada pengalaman...