Buah Pinggang Baby Bengkak Sebelah Kiri

Saya ade buat detailed scan pada 24minggu,dan doktor mengesahkan baby boy sy mengalami bengkak buah pinggang di sebelah kiri... Bagaimana untk hadapi masalah ini, mungkin ibu2 ade pengalaman yg boleh di kongsi. Terima kasih.

3 Balas

Salam sis, mcmana skrg buah pinggang baby sis? Still bengkak? Dr ada bgtau apa2? Sya pun buat details scan doktor kata buah pinggang baby sebelah kanan bengkak mild... 1st baby sya slps ttc 9 tahun... Risau sgt sis.. Boleh share info sis..

Dokto kata ade saluran yg tesumbat jadi untk kebaikan baby dokto suruh operate jd bulan 12 nie genap 5 bulan ank sy akan di operate. Skrg buah pinggang belah kiri ank sy bengkak 2.1 tlg doakn ank sy ye 😢😢

4y ago

semoga urusan dipermudahkan

sabar ya sis...moga dipermudahkan urusan