Baby problem

Doc pakar sahkan baby sy ada problem. Jantung berair, buah pinggang bengkak, air ketuban xde. Doakn sy semoga ada rezeki lagi utk next baby #32weeks+ #firstbaby #firstmom

10 Balas

Semoga ada keajaiban di bulan Ramadhan ni.. Aamin. Semoga dipermudahkan urusan Puan selalu 🤲🏻❤️ teruskan berdoa

sabar ye puan..Dr ada ckp bby selamat atau tak kalau lahir..sy pun ada masalah air ketuban kurang..puan Dr ada ckp suruh bersalin awal tak

2y ago

Allah semoga anak puan selamat..sy doa kn puan dipermudahkan segala urusan bersalin

Semoga terus tabah ya, InshaAllah Allah akan bantu, aamiinn. Boleh sy tahu apa punca air ketuban tak ada, sis ada sakit apa2 ke ya?

2y ago

xde sakit apa2. last scan kt KK yg bulan 1 normal je. air ketuban,baby okey je.punca x pasti

allahu akbar...semoga puan kuat.. semoga dibulan ramadhan ada keajaiban buat puan dgn bby puan..aaminn🤲🤲

semoga Allah permudahkan segalanya urusan akak insha Allah ada rezeki lagi ❤

Sabar ya sis. InshaAllah mudah mudahakan Allah permudahkan urusan sis 💞🌹

semoga dipermudahkan , berdoa bulan ramadhan dan redha dgn tabah

mudah mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat

Semoga dipermudahkan segala urusan puan

ada buat details scan tak?