perut besar mcm dah lebih 5 bulan

Assalamualaikum nak tnya mommies, normal ke pregnant baru 7 minggu tapi perut dah besar macam 5 bulan.. selalu kembung perut dan sebu. nak sorok pregnant pun tak boleh dah. ada tak mommies mcm saya?

3 Balas

wslm. sy la tu. sebelum pregnant anak ke 3 memang perut dah buncit. family sy tegur kandungan baru 4 bulan tp nampak perut besar sgt🤣🤣. lepas diet sebab ada GDM masa pregnant anak ke 3,perut slim sgt. masa tu pula jiran tegur sy sakit ke,sebab kurus sgt