Baby 36 hari dah 5 hari tak berak

Baby sy fully bf dah 5 hari tak berak. Asyik kentut busuk dan perut tak kembung. Nampak mcm baby tak sedap perut. Macam mana nak buat ya?#pleasehelp

1 Balas

bby yg fully bf normal je kalau xberak smpai sminggu asalkan dia ada kentut dan sendawa dan jgk aktif mcm biasa.tp puan kata bby nmpk xselesa..mgkin sakit perut...cuba puan letak minyak angin urut² sket

5mo ago

Alhamdulillah baby dah berak after 5 hari tunggu. Thanks puan.