detail scan

Assalamualaikum,nak tanya klinik kerajaan ada buat detail scan ke ye?

8 Balas

X smua klinik buat sis.. sbb dia akan tanya untuk apa buat detail scan selalu doktor akan suruh buat dkt luar je mcm saya .. nnty bawa datang klinik

Kk tmpt sy ni. Doc scan xsampai seminit pon.scan pon kabur je.print gelap xde nmpk ape😂😂naseb sy da scan klinik swasta u details..

Takde. Detail scan kene buat kt klinik swasta. Tp hospital kerajaan ada detail scan.

Ada.. Tapi bila ada sakit .. Macam GDM kah.. Kurang darah kah (yg terlampau)..

Wslm. bergantung klinik mn.. Mcm sy dpt doktr bagus skit.. die check satu2..

buat tp only special case

Kk sy ad buat jer mommy...

Saya chek up klinik kesihatan kerajaan .. Doc ada je buat detail scan.. X tau lah klinik kesihatan lain...tapi masa 28 minggu je lah..