kantung x ada

Assalamualaikum Kalau ikut kiraan doktor pregnant dah 6 minggu Harini...tapi Klau check guna clearblue baru 2-3 minggu.. Tadi scan dekat kk,doktor kata kantung xnampak lagi..dia suruh datang lagi minggu depan.. Risau?

2 Balas

awl lg sis.cube lg 7 week tp dkt klnik lain.sy hri tu 5 week,first scan xnmpk kntung,2 3 hri lps tu scan dkt klinik lain,elok je nmpk kantung.

5y ago

Ok yunk..tq..try scan kat swasta pulak

Mungkin masih awal lagi kandungan. InsyaAllah ada rezeki awak, doa yang baik2 ye. Semoga dipermudahkan urusan.