KEGUGURAN .

Assalamualaikum mommy semua . Saya nak tanya . Berapa lama yg sepatutnya untuk kita kuatkan rahim selepas keguguran ? Dlm masa 6bulan ni saya 3kali kegguran . Dlm segi apa yg patut saya jaga ? Pantang suami berapa lama ? Terima kasih .

2 Balas

Cepat jgk tu sis ea.. Masa sy gugur dulu doc suruh jarak 3 bulan sblm pregnant balik..cuba sis jarakkan dlm 3 bln sblm cuba lg..bg rahim btl2 rehat..

3x dlm setahun?doc x da bg nasihat? miscarriage bkn hanya sebab rahim ..ovum.sperm x quality pun punca miscarriage