Scan 6weeks 3days -Result:Twins!

Assalamualaikum...hr ni merupakan hr yg sgt bahagia utk saya dan suami...Doc scan tvs dan mengesahkan saya bakal dpt twins..dah nampak 2 heartbeats..Sujud syukur kami berdua?❤️..Ni merupakan 1st pregnancy sy slps berkahwin 11 tahun..Sungguh,sabar itu indah.Mommy2 semua, boleh tak share any tips penjagaan kehamilan dgn saya..

39 Balas

Tahniah sis! Bestnyaaa! Semoga diberikan kesihatan kepada twin baby dan sis 🥰🥰🥰🥰

Tahniahhhh sis.. Jge kandungan baik2.. Semoga dipermudahkan urusan yee.. 😍

Alhamdulillah. Tahniah sis. Precious pregnancy kena banyakkan rehat sis.

Alhamdulillah tahniah..sis Ade keturunan kembar atau Ade buat rwtn

Bestnya skali bsalin dpt 2...sakit dia satu je tp hasil 2😊😊

Alhamdulillah tahniah sis jaga diri baik2 😍❤️

Alhamdulillah tahniahhh jaga diri & kandungan elok2

Alhamdulillah..tahniah..penantian yg cukup bermakna

Waalaikumsalam... Alhamdulillah.. Tahniah 🌹🌹

tahniah , take care uself more ya . bestnyaaa 🥰