Sakit dekat faraj normal ke ye?

Assalamualaikum.Hai semua.Saya nak bertanya.Saya peknen 21w.Seminggu ni saya rasa sakit dekat faraj.Bukan ari2.kiri dan kanan bawah tu.Dah tanya nurse masa cekup semalam.Nurse kata mungkin kepala baby berada bawah sikit.dia menekan.Kencing kotor xde masa urine semalam.Setiap hari akan rasa sakit.Tak boleh buat kerja berat2.Menolak apa2 guna kaki atau terlalu penat akan terasa sakitnya.kalau berdiri lama pon akan terasa.Ingat nak pergi klinik swasta untuk cek n scan dgn doktor.Tapi tak pasti perlu tak.peknen sebelum2 ni tak pernah rasa macam ni.Terima kasih untuk yg sudi beri pendapat ❤️❤️

1 Balas

sama mcm sy skng ni but im 35weeks now. mmg bila scan doc kata baby dh engaged dkt bawah tu sbb sakit dan tak selesa tu..