Sakit dekat tulang ari-ari

Hai nak tanya.. saya baru 26minggu, normal ke rasa sakit dekat tulang ari², pelvic tu.. nak berjalan pon rasa, time baring nak bergerak kiri kanan pon terasa sakit.

5 Balas

Saya pun sama sis.. sakit sgt dekat tulang ari2 tu kan 🥲 nak berjalan mmg rasa sgt. mmg start 26w start sakit situ.. saya dah 27w. Tabah ibu2 🥹💪🏼

4mo ago

betul... kena bertabah la.. baring , nak alih posisi badan pon dah terasa sakitnya

Saya haritu sakit juga, sekali cek rupanya ada jangkitan kuman & keputihan… Lepas jak makan ubat, okay dah

4mo ago

Awk check yang guna muncung itik tu ke?

saya juga alami bnda yg sma sis. masa bjlan. nak bngun dri tempat baring juga terasa. sya dh 28w

Sama sy pun alami benda yg sama. Nak bangun dari tido tu sakit sangat. Tapi gigih masih bekerja 🤣

4mo ago

betul .. kadang nak alih posisi badan tu pon dah rasa

Normal la tu..nk msuk trim3 dh mmg cmtu..sy tgh alami bnde yg sama, skrg 37w

4mo ago

ok baik.. kadang rasa terlampau sakit tu ya ampun... huhu.. bertabah la