Normal tak

Kerap sakit ariari, contoh nak tukar posisi baring dari kanan ke kiri rasa sakit pada ariari macam ditekan dan mencucuk. Kalau banyak berdiri berjalan atau buat kerja makin teruk. Sakit ketika bersama, bila stop rasa panas macam terbakar dalam faraj atau dinding faraj sebelah kiri tapi sekejap je. Keputihan macam nak jadi hijau, berketul. Pregnant 25w. Esok ada appointment dengan klinik desa, boleh refer situ je atau better pergi klinik kerajaan/klinik swasta berdekatan ya? Sebelum ni sakit ariari je, nurse kata normal sebab baby membesar dan sebab saya kecil. Tapi pagi tadi keputihan baru nak tukar warna dan mula rasa sakit nak bersama tu. Ada ibuibu yang ada pengalaman atau tau puncapunca? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

nti jumpa nurse bgtau yg keputihan dah bertukar warna n rasa sakit bila bsama tu... nurse akan set app untk jmpa doc nk check sma ada ada jangkitan atau tak. kalau ada nti doc akan prescribe ubat . kalau takde allhamdulillah

2y ago

Baik terima kasih awakk