baby songsang

Assalamualaikum,,ada tak mommy² yg alami kandungan songsang,,sy dah 35week.adakah baby masih boleh pusing,,risau jika operation LG,

1 Balas

ank sy yg sulung dlu pn songsang..doc cuba nk pusing tp xblh..mmg dh standby utk operate msa kndungan msuk 38w..tp dgn kuasa Allah alhamdulillah bby pusing sndri..dpt bsalin normal msa 40w 4d..bnykkn bckp dgn bby..slalu tnduk mcm kdudukan kt sujud tu sis..is sha Allah bby akn pusing blk..pling pnting jgn ptus doa