Baby Songsang

Assalamualaikum ibu2 semua. Sy baru balik dari scan routine 36weeks 3 hari, baby songsang. Next appointment lagi seminggu kat hospital utk usahakan pusing baby. Sy risau bersalin dalam masa terdekat dlm keadaan songsang, ada apa2 tips utk bagi bby pusing balik x ibu2? #firstbaby

4 Balas

Mak sy cter .. sy dulu lahir songsang tp x czear pun. Alhamdulillah bersalin normal wlpn time tu sy songsang .. byk2 kan doa yg baik2 ye sis. Semoga dipermudahkan ❤️

cuba petua sis, banyakkan merangkak lepastu cakap2 dgn baby, sbb ada jiran saya tu baby dia songsang, bila dia rajin merangkak check balik da ok

Skarang baby saya pun melintang aritu scan uk 32minggu, skrang tak tau tengok isinin ni macam mana. Risau jugak

Banyakan bersujud sis..