Risau baby songsang awal kehamilan 13m

Assalamualaikum ada x siapa2 ada pengalaman baby songsang di awal kehamilan 13m time Pergi scan.. Dr kata baby sy songsang terus sy risau terdiam..ada x MCM sy baby blh lahir seperti normal nnt risau pula KLU operation..maaf plsss jgn kecam..nak tau siapa2 ada pengalaman..

2 Balas

awal kehamilan banyak lagi ruang dia nak berpusing jadi tak perlu risau. dah 30minggu nanti baru dia akan turun bawah ok

Baru 13minggu, banyak masa lagi untuk baby pusing. Jangan fikir yang bukan² ye, banyakkan berdoa.

2y ago

terima kasih bagi sy semangat InshaAllah amiin2 🤲