Bayi songsang

Salam,saya kandungan saya dah 34week. Baby masih songsang. 10/7 kena warded untuk pusing kan baby. Ada tips tak untuk bayi tak songsang #firstbaby #pleasehelp

5 Balas

sy scan bby 34w pun doct kta kpla bby kt atas.. songsang.. jdi kna rujuk doct pkai utk pusing.. dpat app masa 37w.. alhamdulillah, bby kpla dh trun ke bawah laluan nya.. selalu sujud lama2.. tiap kli bgun pgi merangkak bbrpa lgkah.. ni yg sy bca tips2 dlm ni jugak.. tp sbnrnya doct pkar ckap 34w tu still awal lagi dan bby kita still ada ruang utk berpusing2 mna dia nk dduk.. bila kndungan dah masuk 38w bru lah kdudukan bby tu kekal.. in sya Allah jgn risau ya sis..

3mo ago

Sy dh masuk 37weeks . Last scan 3 hari lepas baby songsang. Kena repeat scan lagi 28/1 ni. Semoga baby dh turun ke bwh 😩🤲🏻

sye tgk tips dkt utube byk.. hrtu beby sye tranvers lie mse 28w pstu sye buat mcm2 jgk, pstu cek 32 dh pusing dh kpale kt bwh.. apepun cube sujud lme jgk in shaa allah.. doaa byk2 biase nye beby akann musing smpai 36w

mmg xde cara lain selain bnykkn sujud... 34w kalo kepala xde dkt bawah,selalunye sbb air ketuban tgh bnyk lg...doc la ckp mcm tue... sy pn br masuk 35w

try sujud lama2

Sujud sis