pregnancy test samar dua jalur

assalamualaikum. wife sy bru operation utk nama skit ny batholin cyst, jngkitn kuman pd area lua alat sulit. . after a few day dri discharge. dia ad buat pregnancy test upt. sbb kita org try plan utk merancang mndptkn baby after one year kami bkahwin... upt utk line kedua samar2 .tp bila Check utk setiap hari. samar2 tu pekat skit. sy sertakan gmbr.sesiapa boleh bg pndangan kpd soalan sy.terima kasih atas kerjasama jwpn yg dberi.semoga diberkati..

pregnancy test samar dua jalur
6 Balas

Makin hari makin pekat. Kalau ikutkan double line tu InsyaAllah positive😊 Tahniahhh

Posetive tu... tahniah... blh terus buka buku pink kat kk

Tahniaa pregnant lah tu

Tahniah..yes..pregy

Positif tu

Positif