OPK +ve , UPT Samar2

Smlm sy check upt naik samar2 . Pg td check dh negatif 😅 . sy pun confius pregnant ke tak . Harini dpo12 . ptg td sja check opk +ve . Bleh bg pndapat tak ? Sy check opk td sbb pregnancy test dh hbis . Gmbar 1st tu opk yg sy check ptg td . Gmbar kdua upt smlm . thankyou yg jwab soalan sy

OPK +ve , UPT Samar2
2 Balas

mcm sy sis. opk +ve upt samar2. nanti sis repeat la lagi 4 hari mcm tu utk tgk. biasanya upt dah nampak 2 line n opk plak mmg lg +ve. semoga dipermudah 😁

10mo ago

alright thankyou sis 😁

boleh check hospital/kk untuk kepastian dengan hati tk confuse 😊