RUAM

assalamualaikum . ubat ape yg sesuai ye utk ruam pada muka baby , pelipat , leher dia ? dah refer doc , dah dapat ubat Calamine yg kapur tu tp sama jgk , makin gatal tengok bila baby garu gosok mukanye .. farmasi pun dah cuba try beli ubat Bepanthen tu , tp sama jgk takjalan . Sy pun taktahu ruam tu ruam pns atau ruam susu ..

9 Balas

jika nak boleh guna ni! beli di farmasi letak titik titik sapu nipis2 sahaja sehari dua kali sapu .anak saya naik ruam muka dan badan saya guna ubat tu 3hri dah nampak perubahan hari ke 5 dah baik. alhamdulillah anak saya dh sihat.