moga ada sinar untuk saya

assalamualaikum teringin saya nak tahu. doktor cakap saya ada ancaman keguguran. sekarang dah nak masuk 11 minggu belum ada apa apa bleeding. lagi seminggu appointment balik dengan dr. ada tak mommies yang pernah ada ancaman keguguran tapi end up survive sampai bersalin? moga ada sinar untuk saya. berat sungguh ujian baru berkahwin ni. business saya dan suami pun tak berapa ok. minta ibu mengandung sekalian doakan saya ya

3 Balas

jaga diri jangan buat kerja berat & jaga pemakanan. semoga baby kuat hendaknya. doktor hnya anggarkan berdasarkan pemeriksaan, ilmu yang dorang ada & belajar. apapun bergantung pada rezeki Allah nak bagi. semoga semuanya baik baik saja sis & kandungan ya.

3y ago

sama sama 😊

Waalaikumsalam sis. InshaAllah semua akan baik-baik saja. Saya doakan sis dan keluarga dipermudahkan segala urusan. Dan semoga dipermudahkan juga urusan kehamilan sis. Doa banyak-banyak ya 🥰🌹

3y ago

terima kasih 🥺

salam sis mcm mana yea update