Darah haid atau darah nifas ?

Assalamualaikum, sya dah hbis pantang . lepas habis pantang darah nifas sya dah habis sebab takde darah keluar lagi . then sya dah mandi wajib untuk darah nifas . solat seperti biasa sebab seminggu dah takde sebarang darah yang keluar . tapi, lepas tu ada darah sikit demi sikit . sya tanya pada kakak dan mak , katanya tu dah darah haid . okeylah sya biarkan aje sampai seminggu . (selalu period sya mmg normal smpai seminggu dah hbis) tapi ni dah hari ke 14 darah ni masih ada n tak habis habis . Pelik juga saya . Penat dah sya mandi wajib berulang kali tapi darah ni masih ada lagi . Sesiapa yang tahu psal ni or pernah alami boleh tak explain kat sya ? Terima kasih ?

1 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Yup.. Lps nifas bru haid

3y ago

Oraite.. Smoga smuanya slamat.. InshaAllah