Darah haid atau masih darah nifas??

Hi mommies, sy bersalin eczer buln 12 skrg dah habis 40 hari dlam seminggu sy dah mandi wajib solat semua. Tapi lepas 5 hari ada darah balik. Tu kira masih darah nifas atau darah haid yaa? Btw sy fully bf anak. Sbb mak sy dulu lepas 6 bulan baru dia haid. Sesiapa ada pengalaman mcammni???

4 Balas

fresh blood ke .. klau ye period tu . sya pun bf bby . hari ke 45 da period

Nifas, kalau dh lebih 15 hari suci (mandi wajib) tu kira darah haid

Max nifas 60days

nifas