klinik kerajaan@ klinik swasta??

Assalamualaikum Sy tgh mengandung 7bln tpi sy stress +letih SGT2..nak tanya pendapat mana elok check up kat klinik kerajaan@ klinik swasta??

19 Balas

Bergantung pada puan saja, swasta atau kk both bagus dan fungsi sama saja check perkembangan ibu dan kandungan. Pilihan sya personally dari dulu kat hospital swasta. Sya suka urusan senang dan selesa. Hubungan persahabatan dengan doctor pun baik, dia tahu history kesihatan sya, dia beranakkan anak sulung sya so dah terbiase dgn dia. Andai kata perlu beranak kat kk atas risiko yg tinggi takde masalah juga, ikut je ape yg patut.