Tinggalkan anak sorang2

Assalamualaikum. Sy nk tnya anak sy umur 3 bulan. Setiap malam dia akan tidur pukul 7 mlm. So sy akan tidurkan dia dalam bilik & letak dia dlm baby coat. Masalahnya boleh ke sy tinggalkan anak sorang2 dlm baby coat then saya turun bawah tgok tv ataupun buat apa2 kerja dekat bawah. Btw rumah saya 2 tingkat.

2 Balas

pastikan dlm bb coat tu xde ape2..bantal ke..bear ke..selimut ke..sy pn umh 2 tingkt..kalau sy tggl ats..mmg kerap jenguk..mase tu die xpndai niarap lg..lepas ank mase tu baru blajar niarap jd sy takut muke dia tersembam..so sy pn just letakkan ank kt bawah same2..kalau sume nk tdo naik ats baru angkt

3y ago

oh baik2 terima kasih

Beli webcam kt shopee. Letak dlm bilik baby, boleh tgk2 baby through phone je 😊

3y ago

oh yaa thank you bgi idea ni!