ada tips tak

ank sy kurang susu pastu tidur sekejap2 . contoh jam 12 tidur buai auto. 12.30 bngun nk mnyusu pstu letak bwah dia terkejut n xtidur main2 plk smpai jam 1.30pg nangis nak tidur.. bg susu ngamuk2 taknak sbb dia nk tidur blik . sy tidurkan buai jam 2 dia tidur .. jam 2.30 dah terkejut balik nk susu .. sy full bf .. tu pom mnyusu 5minit je .. pstu letak bwh bukak mata xtidur dah .. main2 lg satu jam .. then ngamuk nk tidur . bagi susu taknak .. puas paksa dah . benda ni berulang .. tidur nye 30mnit je .. aduii la .. sy penatt la hari hari mcm ni 😭 sy fkir dia tidur skjp2 sbb dia xbtul2 knyg kot .. tp dia yg tolak .. sy dah biarkan dia nangis sndri tp tetap dia taknak susu .. bila letak dlm buai senyapp pstu tidur .. knpa ye ? n mcm mna nk buat ?

1 Balas

bdn bby xselesa. ada cuba urut 1bdn bby?

6mo ago

urut 1 badan xpernah .. urut basikal je .. perut ank lmbut je .. nti sy try search urut 1 bdan .. tq yer 🫶🏻