bayi 37hari suka merenyek & diriba

Assalamualaikum mommys..sy nk tnya...bayi saya baru 37hari..tapi dia suka merengek dlm tidur..n kekedang boleh menangis menjerit semasa tidur.. & dia jugak suka tidur diatas riba..kalau letak bawah aja, dia akan teros merengek..apa yg perlu sy buat ye? Perlu ke sy letak dlm buaian? Sbb sy bkerja..taska xterima bayi yg tidur buai.. Apa yg perlu sy buat ye?? Bayi pertama selepas 3x keguguran..dan sy berpantang di kg.. harap mommys boleh bantu sy..

2 Balas

Wasalam. Taska terima, cuma diorang xsediakan buai. Bedung baby tu. Awal lagi, dia tak biasa dgn dunia luar.

Sy mcmtu jugak.Ingt buai,dah bg buai.nyesal sgt..cuba iktiar ustaz.kdg ade gangguan..kdg baby high need..